Előfizetői tartalom

Hektikus és ideges piacokra számít a QUAESTOR

Portfolio
A QUAESTOR ismét közzétette negyedéves rendszerességgel megjelenő Navigátor című kiadványát, mely szerint összességében hektikus és ideges piacokra számítanak az elemzők a következő negyedévben az amerikai jelzáloghitelpiaci problémák miatt. A hazai részvénypiacon a nagyok közül egyedül az OTP-ben van növekedési sztori, melyet azonban a negatív szektorhangulat felülírhat, illetve a pozitív befektetői hangulatban a Richter részvények indulhatnak felfele a kedvezően értékelhető akvizíciók miatt.

Az USA gazdasági indikátorok kompozit indexe az 1990-es és 2000-es évek eleji mélypontok felé tartó mozgást végez, azonban Háda Bálint, a QUAESTOR elemzőjének véleménye szerint a recessziótól még távol van az amerikai gazdaság. Ezzel párhuzamosan az infláció továbbra is a komfortzónában tartózkodik, így a jegybanknak van lehetősége a kamatcsökkentéssel operálnia. "Kérdés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés