Előfizetői tartalom

Még várat magára a Mikulás a részvénypiacokon - Eséssel indult a hét

Portfolio
Hiába kerül egyre közelebb a Mikulás úgy tűnik a befektetők a múlt hét második felében történő emelkedését követően elérkezettnek látták az időt a profitrealizálásra, mely az egész régión éreztette hatását. A fentiek következtében a cseh börze 0.4%-os, az orosz 0.9%-os, míg a lengyel 0.8%-os csökkenéssel nyugtázta a napot. A BUX is lefelé vette az irányt, melyhez legjobban az OTP járult hozzá a maga 3.6-os esésével. A napot végül 25,323 ponton zárta a hazai index, mely 1.7%-kal múlja alul a pénteki záróértéket.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A múlt hét második felében gyorsan helyrerázódó OTP piacán már elérkezettnek látták az időt a befektetők a profitrealizálásra, melynek következtében a hazai bankpapírok végül 3.6%-os mínuszban, 8,282 forinton fejezték be a napot. A MOL eközben alig 3 milliárd forintos forgalom mellett 0.4%-ot veszített értékéből. Úgy tűnik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés