Előfizetői tartalom

Mi állítja meg a zuhanó piacokat? - technikai elemzés

Portfolio
Még az európai indexek mérsékelt csökkenést produkáltak a tegnapi kereskedési napon, addig a BUX nem tétlenkedett, és hosszú hónapok óta a legnagyobb esését produkálta, ami során játszi könnyedséggel törte át meghatározó támaszokat a piac. Ma reggel a Dow Jones és Bux indexeket, valamint a BUX 712-t, az OTP a MOL és a Fotex részvényeit vesszük górcső alá.

Megjelent: Technikai elemzés egyszerűen DOW JONES Hétfőn még a félelem, tegnap este már a mohóság motiválta a befektetőket az amerikai piacon. A pozitív korrekció azonban ismét kifulladt a 13,000 pontos ellenállás közelében, így a befektetőknek korai még fellélegezni a tengerentúli piacokkal kapcsolatosan. A tegnapi emelkedés hatására emelkedett a Stohastic is, a 20-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés