Előfizetői tartalom

Átdolgozzák az OMV és Líbiai Nemzetközi Olajtársaság közötti szerződéseket

Portfolio
Az OMV egy nemzetközi konzorcium tagjaként megállapodást írt alá a Líbiai Nemzeti Olajtársasággal (NOC), melynek értelmében a vállalatok számos jelenleg érvényben levő szerződést dolgoznak át és továbbfejlesztik azokat a nemrégiben kialakított EPSA IV szerződéses kereteknek megfelelően. A következő 5 éves időszakra a vállalatok tervezett beruházásainak összértéke eléri majd az 5 milliárd dollárt, amelyből az OMV részesedése 12.5%.

A közösen megvalósított beruházások célja a kőolaj termelés és ellátás biztonságának valamint a kitermelés volumenének növelése ezen területeken a következő 30 év során. A további kutatási tevékenységek finanszírozása mellett, a beruházások olyan új technológiák bevezetéséhez szükségesek, amelyek révén javítható a jelenlegi olajmezők kitermelésének hatékonysága....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés