Előfizetői tartalom

MOL: lezárva az IES megvásárlása

Portfolio
A MOL bejelentette, hogy 2007. november 15-én lezárta az IES 100%-os tulajdonának megvásárlását. Az IES Olaszországban működő finomítással és kereskedelemmel foglalkozó társaság, melynek tulajdonában áll a 2.6 millió tonna éves kapacitású mantovai finomító a hozzá kapcsolódó kiterjedt logisztikai eszközparkkal és a 165 kútból álló töltőállomás hálózattal.

A mantovai finomító termékeinek jelentős részét a keresett középpárlatok adják. Legfőbb előnye, hogy a fejlett és iparosodott észak-olaszországi régió közepén helyezkedik el és kiterjedt logisztikai eszközhálózat támogatja az alapanyagellátást és a kereskedelmi tevékenységet. A MOL tovább kívánja javítani a társaság hatékonyságát és további fejlesztések végrehajtását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés