Előfizetői tartalom

Új treasury vezető a Commerzbanknál

Portfolio
2007. november 5-től Földi Balázs (34) tölti be a Commerzbank Zrt. Treasury üzletágának vezetői posztját. A közgazdász végzettségű szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen - mai nevén Budapesti Corvinus Egyetem - diplomázott, és a spanyolországi IESE Business School, University of Navarra-n szerezte MBA fokozatát.

Szakmai pályafutásának kezdetén négy és fél évet töltött a Magyar Nemzeti Bank Pénz és Devizapiaci Főosztályán, ahol elsősorban a devizatartalékok nemzetközi tőkepiaci befektetésével foglalkozott. Az MBA megszerzését követően két és fél évet a Barclays Capital londoni irodájában fixed income sales területén dolgozott, ahol központi bankok és befektetési alapok számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés