Előfizetői tartalom

Belép az OMV az észak-raki kurd régióba

Portfolio
Az OMV bejelentette, hogy az észak-iraki kurd régióba történő belépésével erősíti feltárási és kitermelési tevékenységét. 2007. november 7-én az OMV Petroleum Exploration GmbH, amely 100%-ban az OMV leányvállalata mint üzemeltető, két termelés megosztási szerződést írt alá a Kurd Regionális Kormánnyal, a két feltárási területre vonatkozólag.

A két terület, Mala Omar és Shorish körülbelül 800 négyzetkilométeren terül el, az iraki kurdisztáni régió fővárosa, Erbil szomszédságában. Mindkét terület nagy jelentősséggel bír az olaj kitermelés szempontjából. Helmut Langanger, az OMV igazgatótanácsának feltárásért és kitermelésért felelős tagja szerint: “Az kurd régióba való piaci belépésünk összhangban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés