Előfizetői tartalom

Tegnap kopp, ma meg hopp - Technikai elemzés

Portfolio
A hosszú szünet utáni első kereskedési napon a BUX beállt a sorba, és követte a vezető piacokat, így enyhe mínuszban fejezte be a BÉT a kereskedést, így a múlt hét végi nemzetközi árzuhanást ismét megúsztuk. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint a TVK az OTP és a MOL részvények grafikonjait vesszük górcső alá.

Megjelent: Technikai elemzés egyszerűen DOW JONES A tegnapi kereskedés során a 13,440 pontos támasz megállította a zuhanó indexet, amely innen elpattanva a 38,2%-os Fibonachi szint felett zárt, ami adhat némi reményt egy pozitív korrekcióra a ma esti kereskedés során. Az utolsó két gyertya hosszú alsó kanóca is megerősíti az előbb elmondottakat. A Stohastic és MACD indikátoraink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés