Előfizetői tartalom

Synergon: ambíciózus jövőkép - Honnan várják a felhajtóerőt? (2.)

Portfolio
Percekkel ezelőtt vette kezdetét a Synergon harmadik negyedéves eredményéről szóló sajtótájékoztatója, melyen kiderült, hogy a társaság optimista a jövőt illetően. Lazarovits Márk elmondta, hogy meglátásuk szerint legrosszabb esetben is produkálni tudják majd a második negyedévben felmutatott számokat, mind árbevétel, mind nettó profit szinten.

A sajtótájékoztatót Lazarovits Márk nyitotta meg. Elmondta, hoyg a harmadik negyedéves számokon jól látható annak a stratégiának az a eredménye, melyet meghírdettek, azaz már látszanak a hatékonyság-növelése felé tett lépések a társaság számain. A fentiekhez hozzátette, hogy az árbevétel a nagyobb fedezet tartalmú ügyletek irányba mozdult el és a jövőben is ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés