Előfizetői tartalom

Nincs menekvés! - Jön a recesszió...

Portfolio
Az amerikai gazdaság folyamatosan a hatodik éve tud magabiztos bővülést felmutatni, ami a negyedik leghosszabb expanziós időszaknak számít az elmúlt 100 évben. Elértük azt a pontot, ahol a törések megjelenhetnek, és általában meg is jelennek - véli az InvesTech Research elnöke, James B. Stack. A szakértő szerint napjaink amerikai gazdasága a recesszió közvetlen küszöbén áll, melyen várhatóan az idei év utolsó negyedében át is esik majd. Miután az értékpapírpiacok a gazdasági trendek változását pár hónappal előre szokták jelezni, véleménye szerint sötét felhők gyűlnek a Wall Street egén.

James B. Stack 1979-ben alapította az InvesTech Research-t, és három évre rá már meg is jelent az első Investech Market Analyst címet viselő elemzés az értékpapírpiacokról. James B. Stack állandó meghívottként szerepel olyan tévécsatornák gazdasági témájú műsoraiban mint a CNN vagy a CNBC, az elemzések pedig többek között a Forbes-ban, a Business Week-ben és a The Wall...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés