Előfizetői tartalom

Valóban csúszik az Aréna Plaza átadása

Portfolio
Bár városszerte már óriásplakátok hirdetik az Aréna Plaza közelgő nyitását, most mégis úgy tűnik, hogy a komplexum teljes befejezése a tervezett októberi időpontnál későbbre tolódik - tudta meg a Napi Gazdaság. Mint arról már korábban beszámoltunk, az október végére kitűzött teljes befejezés a munkák előrehaladottsági állapotához képest már eddig is kissé feszítettnek tűnt.

Egyelőre még bizonytalan, hogy az október végi-november eleji időponthoz képest mennyivel később nyithatja meg kapuit az Aréna Plaza-ban helyet foglaló IMAX mozi, de az üzemeltető mindenképpen számol az idei nyitással. A Napi Gazdaság írása szerint a mozicégen nem múlna a tervezett nyitási időpont tarthatósága, azonban az Aréna Plaza teljes átadása csúszik és ez gátolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés