FONTOS Amikor utoljára ilyen történt, 40%-ot esett a tőzsde
 
Előfizetői tartalom

Csoszogó bikák - Technikai elemzés

Portfolio
A tegnapi mérsékelt optimizmus tovább erodálódott a negatív amerikai piacnyitáskor, így csak a gyors piaczárásnak köszönhettük, hogy még pluszban zárhatott a piac. A bikák vagy a medvék kerülnek e ki a mostani bizonytalanságból győztesen? Nézzük hát a Dow és BUX indexeket, valamint a MOL az OTP és az Állami Nyomda részvények grafikonjait.

DOW JONES A csúcsdöntés után megpihentek a bikák a tegnapi kereskedés során a Dow piacán. A korrigáló indexet megtartotta az emelkedő trendvonal, valamint a 14,020 Ft-os támasz, így egyelőre nincsen ok az aggodalomra, az index képe továbbra is optimista képet mutat, fordulós jelek nélkül.BUX A 27,500 pontos támasztól elpattanva, az emelkedő trendvonal mentén haladva halvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés