Előfizetői tartalom

Ruttenstorfer: akár éveket is tud várni az OMV

Portfolio
Ha sok évet nem is, de éveket tud várni az OMV a MOL megszerzésével - nyilatkozta az osztrák cég vezérigazgatója, Wolfganf Ruttenstorfer a portfolio.hu-nak. Az OMV vezére jónak tartja a MOL menedzsmentjét, akikkel közösen döntene, ha sikerülne a fúzió, a lex MOL-ról azonban csak annyit mondott, hogy nem kellene nacionalista módon gondolkodnunk.

Portfolio.hu: Mi az Ön személyes véleménye a lex MOL-ról? Wolfgang Ruttenstorfer: A személyes véleményem az, hogy nem kellene nacionalista módon gondolkodnunk, sokkal inkább arról kellene beszélnünk, hogy hogyan tudunk egy olyan erős közép-kelet-európai olaj- és gázipari társaságot létrehozni, mely fel tudja venni a versenyt mind a nyugati, mind pedig az orosz olajcégekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés