Előfizetői tartalom

Mit akar a CEZ? - interjú

Portfolio
A hazai árampiacon az elkövetkezendő időszakban számos olyan lépés várható, melynek Hornai Gábor, a CEZ Magyarország ügyvezető igazgatója szerint már rég be kellett volna következnie. Többek között a fentiekről, a CEZ és a MOL közötti startégiai együttműködésről, a hazai áramárak várható alakulásáról és egy magyar áramtőzsde létrehozásáról beszélgettünk a cseh áramóriás magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatójával.

Árampiaci liberalizáció és a magyar áramtőzsde. Portfolio.hu: Mire számít az idei évben az árampiaci liberalizáció terén? Hornai Gábor: Sok olyan fejlemény várható, melynek már rég be kellett volna következnie a magyar árampiacon. A Villamos Energia Törvényt (VET) már június végén elfogadta a Parlament, ugyanakkor az alacsonyabb szintű végrehajtási jogszabályoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés