Előfizetői tartalom

MOL-OMV: újabb alapkezelő támogatja a frigyet - jön a lex MOL szavazás

Portfolio
A Templeton után egy újabb intézményi befektető, a Centaurus Capital fejezte ki támogatását az OMV-MOL egyesüléssel kapcsolatban. Hírügynökségi források szerint több alapkezelő a közeljövőben hasonló levelet küld majd a MOL vezetésnek. Mindeközben az osztrák gazdasági miniszter azt javasolta a magyar kormánynak, hogy vásároljon 25%+1 szavazatot a MOL-ban.

A Centaurus Capital befektetési alapkezelő levélben fordult a MOL menedzsmentjéhez, hogy fontolja meg az OMV ajánlatát, s felszólították a menedzsmentet, hogy álljon le minden olyan lépéssel, mely a fúzió ellen hat. Hasonló kéréssel fordulhat több alapkezelő is levélben a MOL-hoz azt kérve, hogy fontolja meg az OMV ajánlatát. Mint ismeretes, a múlt hét végén Mark Mobius...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés