Előfizetői tartalom

MOL: NEM

Portfolio
Az OMV lépése nem érdemel további megfontolást a MOL részéről, s a szándéknyilatkozat nem tartalmaz új információt - tette közzé a MOL az OMV mai bejelentése kapcsán. Noha a szándéknyilatkozat évi 400m eurós szinergiákkal számol, a MOL szerint nem veszi figyelembe az egyesítésből és versenyjogi okokból fakadó kényszerű eszközértékesítés értékromboló hatásait.

"A MOL tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a MOL megvásárlására vonatkozó szándéknyilatkozatot kapott az OMV menedzsmentjétől. A szándéknyilatkozat a hatályos tőkepiaci szabályozás alapján nem minősül ajánlatnak. A MOL értékelése szerint az OMV megkeresése lényegesen alulértékeli a MOL üzleteit és kilátásait. Noha a szándéknyilatkozat évi 400m eurós szinergiákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés