Előfizetői tartalom

Pletyka a piacon: újabb ajánlatot kapott a MOL - Cáfol az olajtársaság

Portfolio
A portfolio.hu információi szerint a piacon olyan pletykák keringenek, melyek szerint az OMV egy újabb ajánlatot tett a MOL részére, ami számos feltételhez köti az osztrák cég MOL-ban való tulajdonszerzését. A MOL cáfolta a hírt. A részvényenkénti vételár a pletykák szerint 30,000 Ft körüli lehet. Az OMV napokban indult újabb reklámkampányában már a MOL-al való együttműködést hirdeti, amit azonban a magyar cég "kettős beszédnek" és etikátlannak tart.

A piaci pletykák szerint az OMV egy újabb ajánlatot tartalmazó levelet juttatott el a MOL igazgatóságához, melyben a vételt különböző feltételekhez köti, melyek részleteiről azonban a portfolio.hu nem szerzett tudomást. Az OMV által ajánlott részvényenkénti vételár a pletykák szerint 30,000 Ft körüli lehet. A levél arra is utal, hogy az OMV a közeljövőben rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés