FONTOS Amikor utoljára ilyen történt, 40%-ot esett a tőzsde
 
Előfizetői tartalom

Fáradnak a bikák? - Technikai elemzés

Portfolio
Az amerikai piacok optimizmusa átragadt a világ valamennyi tőzsdéjére, és a lelkesedés egyelőre töretlennek látszik. Több vezető index azonban meghatározó ellenállásokhoz érkezett, vagy azok közelében jár, úgyhogy hamarosan kiderül mekkora erő lakozik még a bikákban. Ma reggel a kitartóan menetelő Dow Jones-t, a DAX és BUX indexeket, valamint a Gspark, a Genesis és az OTP részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Egyelőre kitart az optimizmus a tengerentúlon, az emelkedő Dow egyre közelebb kerül a 14,015 pontos csúcshoz, ami a soron következő ellenállást képviseli. A támaszt a 13,700-as csúcs képezi. RSI és Stohastic indikátoraink továbbra is emelkednek a túlvett zónában, és ugyan laposodik a görbe, de nem mutatják még a fordulás jeleit.DAX A tegnapi emelkedés során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés