Előfizetői tartalom

Vihar előtti csönd - Technikai elemzés

Portfolio
Hiába telt negatív hangulatban a kereskedés a hét utolsó napján a vén kontinensen, Amerikát ez mit sem tántorította el attól, hogy enyhe pluszban zárjanak, mégozá a Dow Jones-t illetően, hosszú ideje az 50 napos mozgóátlag felett. A hetet a Dow Jones, a DAX és a BUX indexekkel, valamint a Fotex és az OTP grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES Nem túl nagy forgalom mellett, de átküzdötte magát a Dow az 50 napos mozgóátlagon, és hosszú hetek óta először sikerült e fölött zárnia az indexnek. Ez utóbbi alapvetően jó hír, de egyelőre több tényező is árnyalja optimizmusunkat. A 13,500-as lokális csúcs közelsége, valamint a pénteki kereskedést ábrázoló kalapács gyertya miatt nem árt az elővigyázatosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés