Előfizetői tartalom

Csúszik a lex MOL szavazása?

Portfolio
Az Index információi szerint az MSZP-frakció hétvégi ülésén több képviselő is jelezte aggályait a lex Mol néven ismertté vált, a stratégiai vállalatokat védeni hivatott törvényjavaslattal szemben. A kormány a pénteken benyújtott javaslatról hétfőn már szavaztatni is szerette volna a képviselőket, a rendkívüli eljárás várhatóan élvezné a Fidesz támogatását is.

Okafogyottá válhat az Országgyűlés házbizottságának hétfő fél egyre összehívott rendkívüli ülése. A parlamenti napirendi javaslatról is határozó ügyrendi testület annak érdekében ül össze, hogy a kormány kérésének megfelelően egyeztessen arról, javasolják-e a házszabálytól való eltérést a lex Mol, hivatalos nevén "a közellátás biztonsága szempontjából kiemelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés