Előfizetői tartalom

Raiffeisen: tartásról eladásra rontva a MOL emelkedő célárral

Portfolio
Ragaszkodik a Raiffeisen elemzője azon korábban már megfogalmazott véleményéhez, hogy fundamentális indokokkal nem magyarázható a jelenlegi szinteken a MOL árfolyama, azt az agresszív saját részvény vásárlások és felvásárlási spekulációk hajtották idáig. Az elemző tartásról eladásra rontotta a részvényekre vonatkozó ajánlását, míg a korábbi 23,300 Ft-os célárát 23,950 Ft-ra emelte.

A Raiffeisen szerint a következő egy hónapban nem várható, hogy az OMV ajánlatot tesz a MOL-ra és az olajtársaság sem folytatja az agresszív saját részvény vásárlásokat. Ezért eladásra javasolja a részvényeket a jelenlegi árszinteken. Az elemző 50-50%-ban DCF és SOTP alapú értékelést használt, mely alapján 23,950 forintos 12 havi célárfolyam adódott a részvényekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés