Előfizetői tartalom

Vége a korrekciónak, kezdődhet a szárnyalás? (Lehman)

Portfolio
A Lehman Brothers elemzői úgy vélik, hogy a részvénypiaci korrekció a végéhez közeledik, amely azt jelenti, hogy tovább folytatódhat a piacok szárnyalása. A földrajzi régiók közül a japán részvényeket preferálja a befektetési bank annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben alulteljesítőnek bizonyultak. A szektorok közül a dinamikusan növekvő technológia és egészségügy kerülhetnek a figyelem középpontjába, valamint a bankpapírok továbbra is a kedvencek közé tartoznak irreálisan alacsony árazási szintjük miatt. Az egyetlen negatív tényező az amerikai gazdaság lassulása lehet, amelyet azonban a Lehman szerint ellentételezni tud a fejlődő piacok teljesítménye.

Vége a pániknak?. A Lehman Brothers elemzői szerint az elmúlt hetekben látott részvénypiaci pánik lassan a végéhez közeledik, a befektetők lassan megnyugszanak, amely abból is látható, hogy a határidős indexek kereskedési volumene július vége óta most először esett vissza az átlagos szintre. Az elmúlt hónapban ugyanis előfordult, hogy a "normálisnak" mondható napi 100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés