Előfizetői tartalom

Amikor apuci nem fogja kezünket - technikai elemzés

Portfolio
A zárva lévő amerikai tőzsdék miatt iránymutatás nélkül maradtak az európai piacok. Míg a főbb indexek egyhelyben toporogtak, illetve javarészt kis mértékben emelkedtek, addig a magyar tőzsde a "nagy testvér" hiányában gyorsan esett jó 1%-ot. Ma reggel a DAX és BUX indexeket, valamint a MOL az OTP és a RÁBA részvények grafikonjait tekintjük át.

DAX Alacsony forgalom mellett tesztelte az 50-es mozgóátlagot a német tőzsde, a zárásra azonban már csak egy doji gyertyára futotta a tegnapi kereskedés során. Tekintettel a doji kialakulásának extra körülményeire, - zárva tartó amerikai piacok - nem feltétlenül kell trendfordulóra gondolnunk, bár az 50 napos mozgóátlag erős ellenállásnak bizonyulhat. Indikátoraink továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés