Előfizetői tartalom

Profitok házassága - ki az esküvők legnagyobb nyertese?

Portfolio
Az utóbbi időkben az internetes cégek közül kitűnt egy olyan vállalat, amely nemcsak egyedi szolgáltatásaival hívta fel magára a figyelmet, de részvényeinek árfolyama is száguldásba kezdett. A The Knot fő profilja, hogy esküvők szervezéséhez nyújt segítséget a szerelmespároknak, és versenytársai sorozatos felvásárlásával csaknem egyedül maradt az online esküvői portálok piacán. Most számos tényező utal arra, hogy érdemes a cég papírjaiba fektetni, márcsak azért is, mert esküvők mindig lesznek, amelyek az Egyesült Államokban évente közel 72 milliárd dolláros üzletet jelentenek.

A The Knot helye az iparágban. Egyre több pár szán napjainkban jelentős összegeket arra, hogy megvalósítsa az "álomesküvőt", így a kereslethez igazodva az esküvőszervező cégek számos lehetőséget kínálnak trópusi szigeteken, messzi tájakon és extrém helyeken tartandó mennyegzőkre. Az Egyesült Államokban évente 72 milliárd dolláros üzletet jelentenek az esküvők, amelyből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés