Előfizetői tartalom

De mi lesz Ázsiával?

Portfolio
Fontos kérdéssé vált mostanában a nemzetközi befektetők körében, hogy vajon Ázsiát mennyiben érinthetik az USA-ban kialakult pénzügyi problémák. Korábban a befektetők nem tulajdonítottak kitüntetett figyelmet ennek a kérdésnek, mely veszélyes is lehet a jövőre nézve, hiszen az Ázsiai gazdaság teljesítménye szorosabb összefüggésben van az USA teljesítményével, mint azt elsőre gondolnánk.

Az elmúlt időszakban tapasztalható, tengerentúlról induló hitelpiaci problémák nyomán is kibontakoztak már olyan félelmek, hogy az amerikai gazdaság lassulásának nagy hatása lehet a többi régió teljesítményére. Már korábban is felmerült a kérdés, hogy az USA gazdaságának lassulása, vagy egy esetleges recesszió milyen hatással lehet a gyorsan növekvő Ázsiai - azon belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés