Előfizetői tartalom

Hová gurult el a jojó? - Technikai elemzés

Portfolio
A kedd este még zuhanó amerikai indexek miatt gyakorlatilag napi mélypontjukon nyitottak az európai börzék, ahonnan folyamatosan emelkedve plusszban zárták a kereskedést. Ma reggel a Főnix madárként feltámadó BUX indexet, a hasonszőrű Dow Jones-t, valamint OTP a Synergon az Econet részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Az amerikai index egyik pillanatról a másikra újra magára talált, és szinte egy az egyben ledolgozta az előző napi zuhanást, igazolva ezzel az 50-es és 200-as mozgóátlag közötti tartományban zajló hektikus kereskedésről szóló megfigyeléseket. Az index áttörte a 38,2%-os Fibonachi szintet, amely most már újra támasza az árfolyamnak. A Dow hektikus mozgásai ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés