Előfizetői tartalom

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! - Van válság? (Portfolio.hu Klub)

Portfolio
Hatalmas érdeklődés mellett került megrendezésre tegnap a Portfolio.hu Klub újabb rendezvénye, melyen hazai intézményi befektetők fejtették ki álláspontjukat az aktuális válsággal kapcsolatban. Büki András, a Budapest Alapkezelő kötvényportfólió-menedzsere szerint általános piaci válságról nem beszélhetünk, nem kell tartani recesszió kialakulásától, és elképzelhető a forint őszi gyengülése a bizonytalanság fennmaradásával. Zsiday Viktor, az Aegon befektetési tanácsadója a bizalmi válságot az 1998-ashoz hasonlította, véleménye szerint azonban a vállalatok mérleghelyzete jónak mondható.

Általános piaci válságról nem beszélhetünk. Büki András Van válság? Milyen válság? című prezentációja érzékelteti a jelenlegi piaci hangulatot, bizonytalanságot. A szakértő szerint általános piaci válságról nem lehet beszélni, de kezdjük az elején. Az értékpapír piaci befektetők az utóbbi hetekben elkezdtek félni és azon gondolkodni, hogy az úgynevezett subprime...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés