Előfizetői tartalom

Újra ragyog a nap - Nyitás előtti technikai elemzés

Portfolio
Az újra nekilendülő globális korrekció nagyot tolt a magyar tőzsde szekerén, amelynek következtében valamennyi vezető részvény emelkedett. A sorozatos emelkedések miatt, hamarosan úrrá lesz a tőzsdéken a " most már minden rendben" hangulat, de azért nem lenn meglepő, ha a piacok hamarosan újra tesztelnék a korábbi támaszaikat, hiszen általában nem egyik pillanatról a másikra érnek véget a zuhanások. Ma reggel a DAX és a BUX indexeket, valamint a MOL, a Synergon és a Pannonplast részvények grafikonjait tekintjük át.

DAX Az újra emelkedő DAX index fontos ellenálláshoz érkezett a tegnapi kereskedés során. A 7500-as szint zárásra megtartotta az indexet, így a mai nyitásban ezt kell áttörnie a német piacnak, ami az európai határidős indexekből kiindulva nem lesz nehéz feladat. Ez ezt követő ellenállások a 32,8%-os Fibonachi szinthez illetve az azt követő lokális csúcshoz kapcsolódnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés