Előfizetői tartalom

Még fennmarad a bizonytalanság és a volatilitás (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
A pénteki Fed döntés a Raiffeisen elemzői szerint csak átmenetileg okozhat az elmúlt időszakinál pozitívabb hangulatot, így a következő hetekben továbbra is bizonytalan és erősen volatilis piacokat vetítenek előre. A hazai részvényeket illetően fundamentális alapon már óvatos gyűjtögetést javasolnak a jelenlegi szinteken az OTP-ben és a Richterben hosszabb távra.

Nemzetközi kitekintés. "Ezen a héten elérte a világ részvénypiacait az év eleje óta várt korrekció (-10%). Azonban a mai nap a FED sürgősségi hitelkamat csökkentést (6.25%-ról 5.75%-ra) hajtott végre, amivel mérsékelte a negatív hangulatot. Azonban ezáltal még nem oldónak meg az alapvető problémák, például hogy bizonyos kockázati tőkealapok az óriási tőkeáttétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés