Előfizetői tartalom

Repül a nehéz kő... - nyitás előtti technikai elemzés

Portfolio
A pár napos megnyugvás után újult erővel tőrt ki a részvénypiaci vihar a nemzetközi tőzsdéken. A jelzáloghitelezési válság körüli feszültség rányomta bélyegét a BÉT-re is, amelynek rég nem látott zuhanás lett az eredménye. Ma reggel a Dow Jones-t és a BUX indexet, a MOL, az OTP, és az MTelekom részvények grafikonját tekintjük át.

DOW JONES A 13,670 pontos szint erős ellenállást jelentett az amerikai piac számára, hiszen tegnap esete innen fordulva, pár óra alatt három nap emelkedését dolgozta le a zuhanó amerikai index. A Dow így ismét közel került ahhoz a támasz zónához, ami legutóbb útját állta a további áresésnek. Támaszaink ezen a szinten a 13,250 és 13,150 pontos lokális minimumokhoz kapcsolódnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés