Előfizetői tartalom

Érvénytelenítették a Globus részvényeket

Portfolio
Érvénytelenítették a Globus tulajdonosai azokat a részvényeket, melyeket a kiszorítási eljárás során nem sikerült megszerezniük, így az Union Fermiére Morbihannaise Société Cooperative Agricole (UFM), a Deutsche Investitions und Entwicklungsgesellschaft GmbH, Temesfői István, a TEBIMPEX GmbH, Jéhn József, valamint a CECAB Holding Hungária Kft immár 100%-os befolyással bírnak a társaságban.

Kapcsolódó cikkünk2006.02.23 13:54 Egy romlott konzerv margójára - Globus nekrológMint ismeretes, 2007. június 18-án a Globus az UFM illetve az összehangoltan eljáró személyek tulajdonában még nem lévő részvényeivel kapcsolatban kiszorítási eljárást kezdeményezett, amely 2007. július 2-án sikeresen lezárult. Ennek eredményeképpen az UFM a Globus Nyrt.-ben közvetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés