Előfizetői tartalom

Beck György: az emberek megszokják majd...

Portfolio
Az emberek idővel megszokják majd, hogy mindent elintézhetnek mobilon - mondja Beck György, aki 2007. január 1. óta ül a Vodafone Magyarország vezérigazgatói székében. A menedzser neve minden informatikában, vagy távközlésben jártas üzletember számára ismerősen cseng, hiszen korábban a Compaq magyarországi, majd közép-kelet európai vezérigazgatója volt, a fúzió után pedig ugyanilyen beosztásban a HP Magyarország élére került. 2001-ben megkapta “Az év menedzsere, 2000" díjat, majd 2002-ben a "Leginspirálóbb vezető" díjat érdemelte ki. Vajon ilyen karrier után nem zsákutca a távközlés? Lehet még növekedés ebben az iparágban? Befagytak-e már magyar mobilcégek piaci részesedései? Mitől lesz sikeres egy magyar menedzser? Lesznek-e elbocsátások a magyar Vodafone-nál? Sok más mellett ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Mit hoz az iPhone Európának?. portfolio.hu: Úgy tűnik, a távközlési szektor szabályozása a nemzetállami szintről EU-s szintre emelkedik. Megállja ez a kijelentés a helyét, létrejöhet egy ténylegesen egységes piac? Beck György: Valóban, az Európai Unió egyre inkább beleszól a szabályozásba, mivel a globális versenyben szinte az egyetlen esélye az egységes piaccá történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés