Előfizetői tartalom

MOL: mit lehet tudni az új finomítóról? (2.)

Portfolio
Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója a társaság mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a ma bejelentett IES akvizíció bizonyítja, hogy a MOL tud növekedést biztosítani a részvényesek számára. A MOL készpénzzel fizet az olasz társaságért, melyet nem nyugat-európainak, hanem mediterránnak tart, ami illeszkedik a MOL stratégiájába.

Mosonyi kiemelte, hogy a tranzakció kapcsán az alábbi tényezőket érdemes kiemelni: - a MOL továbbra is halad tovább a stratégiai céljainak megvalósítása felé, melyeket 2005-ben tűzött ki a vállalat; - az IES nem csak akvizitív, hanem organikus növekedést is biztosít a MOL számára; - egy új piacra tud a MOL belépni; - az akvizíció több olyan ország számára is előnyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés