Előfizetői tartalom

Genesis: 10% alatt a vezérigazgató

Portfolio
A Genesis vezérigazgatójának, Rényi Gábornak érdekeltségi körében álló Acquisition Pro Ltd bejelentette, hogy megállapodást kötött a Genesis Investment Fund tulajdonosával és kezelőjével, mely szerint az utóbbi átvállalja az előbbinek a Genesis Nyrt-vel szemben fennálló tartozásait. Ennek fejében Rényi cégének részesedése 10.58%-ról 7.08%-ra csökkent.

A tranzakciót a közlemény kissé csavarosan fogalmazza meg, de a lényeg, hogy a vezérigazgató tulajdonképpen 239,170 darab részvényt eladott a fő tulajdonosnak. Az Acquisition Pro részvényeinek száma így 479,868 darabra csökkent.  A bennfentes eladás természetesen egy részvény árfolyamának szempontjából sem pozitív hír, de nem feledkezhetünk meg arról, hogy jelen esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés