Előfizetői tartalom

Tovább a hullámvasúton - Nyitás előtti technikai elemzés

Portfolio
Továbbra is hektikusan mozognak az árfolyamok a BÉT-en. Meghatározó támaszok és ellenállások között pattog az index, ping pong labda módjára, a tegnapi napon éppen a támaszszintek féletrén pattogott a labda. Ma reggel a BUX és Dow Jones indexeket, az esés élharcosát az MTelekom részvényeket, az OTP-t a Fotexet és nap renitens papírját, az árral szemben emelkedő Econet a grafikonját tekintjük át.

DOW JONES A tegnapi nagy áresésben a 13,800 pontos támasszal ugyan hamar elbánt a Dow Jones index, de a következő 13,700-as meghatározó szint már útját állta a további áresésnek, és megtartotta az indexet. Gyakori jelenség, hogy a meghatározó szinteket újrateszteli a piac, és már említett 13,700-as szint sokáig erős ellenállás volt a Dow számára, így nem számít olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés