Előfizetői tartalom

Mi fogja meg a német piacot? - Technikai elemzés

Portfolio
A jelentős tengerentúli árfolyamesés rányomja bélyegét a mai kereskedésre is, az európai vezető börzék mind pirosba borultak. A magyar piacra nagy hatással lévő német tőzsde jelentős támaszszinthez érkezett, így mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a DAX indexre, illetve néhány fontosabb német részvényre, mint a Commerzbank, a Thyssebkrupp és a Volkswagen, valamint a kevésbé meghatározó, ám annál érdekesebb Balda grafikonjára.

DAX Ma már tesztelte a német index a következő támaszszintet, amelyet a rés alja képez 7700 ponton. A rések hagyományosan erős ellenállást jelentenek, de amennyiben a medvék bizonyulnak erősebbnek, akkor ott vannak még a 7600 és 7500 pontos támaszszintek. A 7750 pontos szint áttörésével egy duplacsúcs két csúcsát összekötő támaszvonal alá került az index, és amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés