Előfizetői tartalom

Meddig szakadnak a piacok? - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten kemény ellenállásokhoz érkezett mind az amerikai, a német és magyar tőzsdeindex, a 14,000, a 8,000 valamint a 30,000 pontos indexértékek egyenlőre megálljt parancsoltak a további áremelkedésnek. A hetet a Dow Jones a DAX és a BUX indexek áttekintésével kezdjük, valamint megnézzük az OTP a Pannonpalst és a Synergon részvények grafikonjait is.

DOW JONES A pénteki nagy áresés ellenére nem néz ki olyan rosszul a Dow Jones index grafikonja. Napon belül ugyan tesztelte az index a 13820 pontos támaszt, zárásra azonban e fölött maradt az amerikai benchamark. Továbbra is ez a szint az elsődleges támaszunk, amelyet a 13,700 pontos lokális csúcs követ. Az éppen most fordult Stohasztikus indikátor alapján nem lenne meglepő, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés