Előfizetői tartalom

Credit Suisse: továbbra is semleges a MOL

Portfolio
A hétfői stratégiai update után felülvizsgálta a MOL modelljét a Credit Suisse (CS), ám az akció következtében sem a célár sem pedig az ajánlás nem változott meg. Lev Snykov és Vadim Mitroshin elemzők szerint az új információk csak kevés optimizmussal szolgálnak és továbbra is úgy vélik, hogy a saját részvények vásárlása a jelenlegi szinten valószínűleg nem értékteremtő.

Érdekes divergencia áll fenn a MOL felülvizsgált sratégiájában alkalmazott statikus makrogazdasági tényezők, valamint az ugyanezekre vonatkozó Credit Suisse várakozások között - áll a svájci befektetési bank tegnap publikált elemzésében. A szakértők szerint a MOL figyelmen kívül hagyja, hogy az olajkínálati viszonyok 2009-től várhatóan megváltoznak és a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés