Előfizetői tartalom

Magyar piac nyitás előtt - Technikai elemzés

Portfolio
A jó szerencse is a BÉT mellé állt a múlt héten, a negatív nemzetközi hangulat ellenére a MOL körüli hírek hatására árral szemben emelkedni tudott a magyar piac, majd amikor az olajipari részvény korrigálni kezdett, a forduló nemzetközi hangulat hatására a többi részvény azt ellensúlyozni tudta. A hetet BUX 712, az OTP, az Econet a Rába és az Egis részvények grafikonjainak vizsgálatával kezdjük.

BUX712 Áttörte a 29,000 pontos ellenállást a decemberi BUX, a következő lekűzdésre váró szint a kis rés teteje 29,440 ponton, amelyet a 29,910-es csúcs követ. Támaszaink a 29,000 és a 28,560 pontos szintek. A határidős indexet rövidtávon egy emelkedő trend jellemzi, amit az MACD és Stohasztikus indikátorok is megerősítenek.OTP A bankpapír pénteken a kereskedés végére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés