Előfizetői tartalom

Mi lesz ma a piacon? - Technikai elemzés

Portfolio
Az optimista nemzetközi hangulat tegnap átragadt a BÉT-re is, és még a MOL folytatódó korrekciója ellenére is sikerült emelkedést felmutatnia a BUX indexnek. A hetet záró reggeli elemzésünkben a Dow Jones tőzsdeindexet, valamint visszakanyarodva a hazai parkettre, a MOL, a Rába, a Synergon és a Fotex részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A 23,260 pontos lokális minimum megtartotta az amerikai indexet, sőt, a hosszú testű fehér gyertya teljesen átöleli az őt megelőző kisebb feketét, ami így együtt egy trendfordulós gyertya alakzatnak számít, amit rendszerint rövidebb távon további emelkedés követ. Ellenállást a Dow számára a 20 napos mozgóátlag jelent 13,500 ponton, még támasz szintünk 13,360...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés