Előfizetői tartalom

Mi állítja meg a német piacot ? - Technikai elemzés

Portfolio
A világ meghatározó tőzsdén, így a német piacon is negatív hangulatban teltek az elmúlt napok, szemben a magyar piac szárnyalásával. Az áresésben több részvény meghatározó támsz szinthez érkezett, amely jó vételi lehetőséget jelenthet. Mai, német piaci sorozatukban a DAX indexen kívül a TUI, az SAP, a Commerzbank, az Adidas részvények grafikonját tekintjük át.

DAX A 7800 és 7770 pontok által fémjelzett támasz zónához érkezett a német index, előbbit egy lokális csúcs, utóbbit a kis rés alja képezi. Amennyiben ezt az erős támaszt áttöri az index, úgy 7,700 ponton mát ott a következő, tehát igen rögös a lefelé vezető út a DAX számára, ezért talán itt az ideje a pozitív korrekciónak. Ellenállásaink 8000 és 8100 ponton vannak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés