FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Merrill: 28,000 Ft-ról 31,000 Ft-ra emelt MOL célár, vétel ajánlás

Portfolio
A Merrill Lynch a korábbi 28,000 forintról 31,000 forintra emlte a MOL részvényekre vonatkozó célárfolyamát, továbbra is vételre ajánlva a papírokat. A szektortársakhoz képest a relatív alulértékeltség mellett, az újra beszerzési érték és a finomítói komplexitás alapján is diszkonton forog a MOL - írja a Concorde Call.

"A befektetési ház véleménye szerint a MOL még ezen az árfolyamszinten is attraktívnak tekinthető, különösen akkor, hogyha figyelembe vesszük, hogy a 2008-as vállalatértékre vetített adósságszolgálattal korrigált cash-flow-t (EV/DACF), mivel az iparágban leggyakrabban használt megtérülési mutató alapján mintegy 20 százalékos diszkonton forog a szektortársakhoz képest....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés