Előfizetői tartalom

Hétfő reggeli piaci körkép - Technikia elemzés

Portfolio
Izgalmas, fordulatokban gazdag hétzárást tudhatunk magunk mögött, ami alapján felkészülhetünk arra, hogy ez a hét is hozhat maglepetéseket a világ tőzsdéin. Miközben pénteken a BÉT-en sorra dőltek meg a rekordok, az európai, de főleg az amerikai piacokon a medvék vették át a hatalmat, és pirosba borultak az indexek. A ritka helyzetre való tekintettel, ma reggel eltérve a megszokottól, a Dow Jones, a DAX és BUX indexet , valamint a pénteki nap két sztárját a MOL és OTP részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Közelíti a Dow Jones index az 50 napos mozgóátlag által képzett támaszt 13,300 ponton, amit a két lokális minimum követ a 13,250-es és a 13,200-as szinteken. Amennyiben az előbbiekben felsorolt ellenállási zóna megtartja az indexet, akkor nincs miért aggódnunk, míg ellenkező esetben még mindig ott van a kerek 13, 000-es támasz, vésztartalék gyanánt, amely egybeesik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés