Előfizetői tartalom

Magyar piac nyitás előtt - technikai elemzés

Portfolio
Köszönhetően az OTP kiemelkedő teljesítményének árral szemben emelkedni tudott tegnap a magyar piac, és nem lenne meglepő, ha az időközben megfordult nemzetközi hangulat hatására az emelekdés tovább folytatódna. Ma reggel a BUX indexen kívül a tegnapi nap koronázatlan királyát az OTP-t, valamint a Fotex, a Danubius és a TVK részvények grafikonjait tekintjük át.

BUX Továbbra is a 26,500 és 27,000 pontok által meghatározott sávban oldalazik a BUX index, és mint minden egyhelyben topogás, ez sem tarthat örökké, bár a várt kitörés vélhetően a következő hétre tolódik, amelynek iránya természetesen nagy fontosságú lesz a technikai alapon kereskedők számára. A mai napra vonatkozóan az RSI indikátor alapján inkább emelkedés várható....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés