Előfizetői tartalom

Hullámvasúton - nyitás előtti technikai elemzés

Portfolio
A kedvező nemzetközi hangulat tegnap átragadt a BÉT-re is, az optimizmus azonban könnyen kérészéletűnek bizonyulhat. Mindazonáltal több részvény tört át meghatározó ellenállásokat, amelyek közül ma az Émászt a Syenrgont, és az OTP-t tekintjük át, valamint az Mtelekom részvényeket amelyek ugyan még nem törtek ki, de legalább közel jártak hozzá.

BUX A napi grafikon alapján sok új dolgot nem mondhatunk a BUX indexről, továbbra is a 27,000 és 26,500 pontok által határolt sáv határozza meg a kerekedést. A mai napon vélhatően a sáv alját célozza meg az index. ÉMÁSZ Az Émász részvények kapcsán már korábban említettük az emelkedő ék alakzatot, valamint az emelekdő trend hátán lovagoló részvényeket. Tegnap azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés