Előfizetői tartalom

Néhány részvény, amire nem árt figyelni - Technikai elemzés

Portfolio
Már tényleg csak egy lépés a csúcstámadás a német piacon, bár amikor legutoljára ezt írtuk, akkor másnap kezdődött a 6%-os korrekció a DAX indexben, de hát kétszer nem csap ugyan oda a villám. Folytatjuk tehát a német piacot áttekintő sorozatunkat, ma a DAX indexet, az SAP, a Muench Rueckvers, Commerzbank és a BASF részvények grafikonjaira vetünk egy pillantást.

DAX A korábban erős ellenállást jelentő 8000 pont felett stabilizálódott az elmúlt napokban a DAX index, így a 8000-es szint most már támaszunk lehet egy visszaesés esetén. Némi ellenállást a 8136 pontos csúcs is jelenthet, amit a 8350 pont követ, amelyet a 161,8%-os Fibonachi szint határoz meg. Indikátoraink továbbra is "bullish" piacot jeleznek. SAP Egy szép kitörést láthattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés