Előfizetői tartalom

Optimista menedzsment-terv az Orco-tól

Portfolio
A korábbi árbevétel prognózisát (223 millió euró) várhatóan 10-15%-kal túllépi majd az Orco 2007-ben, nyilatkozta a cég alelnöke a Bloombergnek. Arnaud Bicout arról nem beszélt, hogy a nettó profithoz milyen mértékben fog hozzájárulni az eszközállomány úrjaértékelése, mely továbbra is kulcskérdés az Orco esetében. 2006-ban ugyanis a nettó profit 100%-át adta az ingatlanportfólió értékhelyesbítése, míg üzemi eredményt a cég nem ért el. Az Orco részvényeivel csütörtökön (június 21-én) kezdődik a kereskedés a BÉT-en.

A tervezett árbevétel növekedése elsősorban a két nagy 2007-es akvizícióhoz köthető (a berlini GSG-portfólió 400 millió euróért történt megvásárlása és egy moszkvai logisztikai ingatlan megszerzése kb. 85 millió euró értékben). Az alelnök szerint az Orco második negyedévben sokkal jobb nettó profitszintet fog felmutani mint az év első három hónapjában. Bicout a jövőbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés