Előfizetői tartalom

Mit hogyan kell értelmezni a gyógyszer-gazdaságossági törvényben? (PwC)

Portfolio
Az Adó és Ellenőrzési Értesítő 2007. április 20-i számában megjelent egy, a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény ("gyógyszer-gazdaságossági törvény") rendelkezéseivel kapcsolatos tájékoztató. A tájékoztatás részletesen leírja, hogy a különböző, a gyógyszer-gazdaságossági törvény által előírt új befizetési és bevallási kötelezettségeket, mely adózóknak és milyen határidőkön belül kell teljesíteniük, azonban továbbra sem ad választ a gyakorlatban felmerült néhány további kérdésre - hívja fel a figyelmet Adó és Jogi Hírlevelében a PwC. Időközben azonban a Pénzügyminisztérium egy (egyelőre nem nyilvános) jogszabály-ismertetés keretében részletesebb tájékoztatást is adott a törvénnyel kapcsolatos egyes kérdésekről.

Ami továbbra is homályos A nyilvános állásfoglalás nem ad iránymutatást arra vonatkozóan sem, hogy milyen bejelentkezési és egyéb kapcsolódó kötelezettségei merülnek fel azoknak a gyógyszerforgalmazással, gyógyszergyártással foglalkozó cégeknek, amelyek esetében a gyógyszer forgalomba hozatali engedélyének jogosultja külföldön bejegyzett cég. Ezzel szemben a még nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés