Előfizetői tartalom

80 dolláros olajár? - Technikai elemzés

Portfolio
Csúcs közeli szintekről fordult vissza az arany, az ezüst és az olaj árfolyama az elmúlt hetekben, így sokakban merül fel a kérdés, hogy trendváltás, vagy mindösszesen technikai korrekció történik-e az árupiacokon. A következőkben az előbbi, gyakran hektikus ármozgásokat produkáló termékeket vesszük górcső alá, a technikai elemzés eszközeinek felhasználásával.

ARANY Az elmúlt másfél hónapban egy ereszkedő csatormában mozgott az arany árfolyama, amely áttörte a hosszú távú trendvonalat is, ami nem a kitörő optimizmus megnyilvánulása. Korai még azonban a medvék hatalom átvételéről beszélni az arany piacán, ehhez további megerősítésre van szükség. A grafikonon zöld négyzetben látható, hogy egy duplacsúcs alakzatot kezd kirajzolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés