Előfizetői tartalom

Felelős vállalatirányítási vezető a Budapest Banknál

Portfolio
Doszpod Dénest (40) nevezte ki felelős vállalatirányítási vezetőjévé a Budapest Bank (GE Money Bank). A szakember a bank jogszabályi megfelelési (compliance), működésikockázat-kezelési, pénzmosás-megelőzési, valamint adatvédelemi, bankbiztonsági és csalásmegelőzési területeiért felel. Doszpod Dénes kinevezésével a pénzintézet új felsővezetői pozíciót hozott létre.

"A GE Money nemzetközi gyakorlatában hosszú évek óta kiemelt terület a felelős vállalatirányítás. Anyavállalatunk példáját követve, az elmúlt években a Budapest Banknál is számos folyamatot vezet-tünk be a jogszabályoknak való megfelelés és a működésikockázat-kezelés megerősítése érdekében. Ezáltal teszünk eleget belső szabályzataink, valamint a hazai és nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés